30 Ekim 2016 Pazar

BABY NEST

Pamuklu kumaştan hazırladığımız bebek yatak takımımı.Evde,gezmede annenin yanında kullanışlı ve koruyucu bir yatak.Rahatlıkla makina da yıkanabilir

19 Mart 2016 Cumartesi

çok amaçlı keseler

Yine elimizdeki malzemeli değerlendirerek güzel keseler diktik.Ayakkabı torbası,el işi torbası ve hediye ambalajı olabilecek kese veya çantalar...



20 Kasım 2015 Cuma

masa örtüsü

Pudra ve krem kombinasyonu yaptığımız masa örtüsü,peçete ve runner.Leke tutmayan kumaş ve fransız gipür kullandıkları.İyi günlerde kullanılması dileğiyle.

16 Ekim 2015 Cuma

zarfbohça

Zarf bohça ve havlu takımı.Monaray kumaş ve kapitone kumaştan hazırladık.Nişan bohçası için farklı bir tasarım.


17 Eylül 2015 Perşembe

Çeyizlik Havlularımızı bayramdan önce hazırladık.Oyalar sizden,süsleyip dikmek bizden.Havlular sizin fiyat aralığınıza göre hazırlanır.










5 Temmuz 2015 Pazar

pike takımı

Ramazan da epey uğraştırdı ama nihayet bitirdim.Bu pikemizde kaneviçeleri farklı yerleştirdik.Umarım gelin hanım beğenerek kullanır.




11 Haziran 2015 Perşembe

hurçlar

Farklı ebatlarda hazırladığımız hurçlarımızdan bir kaç tanesi.Kapitone kumaş,tül,plise vegüllerle süsledik.İyi günlerde kullansınlar.




1 Mayıs 2015 Cuma

zarf bohça

Kapitone ve monaray kumaşla hazırladığımız zarf boçamız. Tabiki üzerini boncuklu aplike ve fransız gipürle süsledik. İstediniz süslemelerle de sipariş alınır.

25 Nisan 2015 Cumartesi

poşet torbası

Leke
tutmayan kumaşların kalanlarını poşet torbası olarak değerlendirdik.Hem parça kumaşlarıortadan kaldırdık hem de poşetler toplandı.

21 Mart 2015 Cumartesi

battaniye ve alt açma takım

Zeynep bebeğe babaannesinin hediyesi.Fisto kumaş üzerine çeşitli harçlarla çalıştık. İyi günlerde kullansınlar.